©Copyright by Touch of Feeling 2019

Deze massage wordt gegeven met Jade stenen (edelsteen) die verwarmd worden op een plaat en die niet vergelijkbaar is met een Hotstone massage.
De Jade steen werkt veel intenser omdat het een zeer hoge trillingsfrequentie heeft.
U krijgt Jade stenen op uw lichaam en in uw handen geplaatst, en u wordt gemasseerd met de Jade stenen zodat u meteen de helende kracht van de Jade stenen kunt ervaren.
Een Jade steen brengt balans en een evenwicht tussen geven en nemen. De warme Jade stenen heffen spanningen en blokkades op en geven een gevoel van diepe ontspanning en rust.

Jade staat als symbool voor liefde en harmonie.

  • Jade trekt positieve energie aan en beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het geeft je levensenergie. Het helpt bij stress, spanning en nervositeit, houd spieren soepel, verlicht pijn en brengt humeur schommelingen in balans.
  • Jade stimuleert de nierfunctie en brengt water, zout- en zuurhuishouding in balans, waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Daardoor ook verzachtend voor reumatische pijn.
  • Jade helpt de huid te herstellen, werkt ontstekingsremmend en geeft goede resultaten bij menstruatieproblemen.
  • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid, onrust, depressie (neerslachtigheid) en verlicht hoofdpijn. Het herstelt en reinigt de inwendige organen.

Wanneer geen Jade Steen massage?

Bij koorts of als u net ziek geweest bent. Bij hartklachten, een hoge of lage bloeddruk, open wonden en (acute) huidinfecties, zwangerschap, trombose, psoriasis, steenpuisten, besmettelijke huidaandoeningen of bij chronische ziekten.
Zie ook tab Contra-indicatie.
Wanneer u twijfelt, kunt u het beste eerst contact opnemen met uw huisarts.

©Copyright by Touch of Feeling 2019