©Copyright by Diana van Beaumont

Soms heb je wel een gevoel, maar kun je de vinger er niet op leggen. Zijn er vraagstukken in je leven waar je graag antwoorden op wilt hebben voor jezelf of je kind. Je wilt graag weten wat er in je kind omgaat of je hebt een kinderwens. Je vraagt je af waarom de dingen zich steeds blijven herhalen en waarom je geen antwoorden of inzichten krijgt. Of je wilt graag weten hoe het met een overleden dierbare is.

Dan kan een Luisterkind-afstemming je verder helpen. Je handvatten geven om mee verder te gaan of om de situatie te keren.
Graag ontvang ik een foto van de persoon voor wie de afstemming aangevraagd is, (waar hij/zij alleen op staat) en het zou fijn zijn om zoveel mogelijk achtergrondinformatie bij te voegen, zodat ik het gesprek in de energie goed in kan gaan.
Daarnaast mag je zoveel vragen stellen als je wilt.

In een Luisterkind-afstemming stem ik mij in de energie op je af en neem ik de vragen die je over jezelf of je kind hebt mee. Bij diegene waar de afstemming voor bedoeld is, haal ik uit de diepere lagen van de energie de antwoorden op de vragen naar boven.
De gehele afstemming schrijf ik op en die krijg je van mij via de mail toe gestuurd. Soms gebeurt het dat tijdens de afstemming al situaties gekeerd kunnen worden en al in de energie merkbaar veranderen.

Wees je er wel van bewust dat de afstemming confronterend kan zijn of dat er handvatten worden gegeven, waarop je niet zit te wachten of waar je jezelf niet in herkent. Maar dat het ook een gevoel van rust en herkenning en ontspanning kan geven. Ik ben alleen diegene die het jou door mag geven. Het is aan jezelf wat je gaat doen met de informatie.
Vaak moet een afstemming ook eerst bezinken voordat de handvatten er duidelijk in naar voren komen of voor dat het duidelijk is, wat je ervoor nodig hebt om de situatie te keren.

Voordelen:

 • U hoeft niet bij mij te komen, dus geen reiskosten of reistijd.
 • Er vindt geen intake plaats, want ik stem in de energie op u af.
 • Alle vragen die u hebt mag u stellen en alle problemen mogen benoemd worden.
 • Door een Luisterkind afstemming krijgt u meer inzichten.
 • De gehele Luisterkind-afstemming wordt opgeschreven zodat u deze op uw gemak terug kunt lezen.

Verschillende afstemmingen die gemaakt kunnen worden zijn:

 • Levensbrug afstemming kunnen aangevraagd worden voor mensen die zich niet meer zelfstandig kunnen uiten (dementie, alzheimer, comateus) of overleden zijn.
 • Geboorteverwerking: voor kinderen en volwassenen die een trauma hebben opgelopen bij de geboorte van zichzelf of van hun kind.
 • Kinderwens afstemming voor vrouwen die zich afvragen of ze wel of geen moeder kunnen worden.
 • Een gewone Luisterkind-afstemming kan altijd.


Laat bij je aanvraag duidelijk weten om welk soort Luisterkind-afstemming het gaat. Dan stuur ik je daarover meer informatie, zodat je tot een juiste beslissing kunt komen of je een Luisterkind-afstemming van mij wilt ontvangen.

Enkele voorwaarden voor het aanvragen van een Luisterkind-afstemming

 • De aanvraag voor een kind tot 9 jaar mag alleen door een ouder of voogd gedaan worden (dus geen grootouders, buren, begeleiders etc.)
 • Voor kinderen vanaf 10 jaar is ook de toestemming van je kind nodig (een ouder beslist op het moment dat een kind dit door omstandigheden niet kan).
 • Een afstemming voor mensen die in coma liggen, stervende zijn of al overleden zijn, alzheimer, dementie of een beperking hebben wordt toestemming van de partner gevraagd. Kan dit niet dan kan dit door de eerst volgende in de familielijn.

Kosten €55,- per aanvraag.